Gebruikersgroep

Via de gebruikersgroep kunnen bedrijven (architecten, aannemers, producenten & leveranciers van materialen) de voortgang van het project van nabij opvolgen en mee aansturen, zodat de resultaten voldoet aan hun noden.

Leden van de gebruikersgroep hebben – in ruil voor een jaarlijks lidgeld – als eerste toegang tot de documenten en tools en kunnen deelnemen aan de evenementen die via RenoFase worden georganiseerd. Daarnaast kunnen ze ook een belangrijke rol spelen bij case study’s, product-testen, …

* Het VLAIO vraagt dat de bedrijven uit het project het project voor een klein deel mee financieren, om zo de gedragenheid van de resultaten te verzekeren. Het bedrag is in functie van het type-bedrijf of type-organisatie en de omvang ervan. Download hier het ‘Reglement van Orde’ om lid te worden van de gebruikersgroep. U kunt dit formulier ook ondertekend terugsturen naar Buildwise om lid te worden.
Hier vindt u de beschrijving van het werk dat binnen RenoFase zal worden uitgevoerd.
Indien u niet tot de doelgroep-bedrijven behoort (bv. als overheid, als onderwijsinstelling, …), kunt u het project opvolgen als waarnemer. Hiervoor wordt een apart reglement opgemaakt.

 

Om lid te worden van de gebruikersgroep kunt u contact opnemen via onderstaande formulier.

Aanmelden Gebruikersgroep

© 2015 - Renofase. All Rights Reserved.